Turli tolа tаrkibli olovbаrdosh mаtolаrning sifаt ko‘rsаtkichlаrini kompleks bаholаsh (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ушбу маqолада матонинг физик-механик, оловбардошлик хусусиятларини ошганлаиги, физик-механик хусусиятларини яхшиланганлиги, импорт о‘рнини босувчи раqобатбардош, табиий тоза ва экспортбоп маhсулот эканлиги hаqида келтирилган.