ABDULLA ORIPOV SHEʼRIYATI: BADIIY TAFAKKUR VA MILLIY GʻURUR TIMSOLI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Oʻzbekiston xalq shoiri Abdulla Oripovning adabiy merosi, uning oʻzbek sheʼriyati taraqqiyotiga qoʻshgan hissasi, milliy gʻoya va istiqlol ruhini ifodalovchi she’rlari tahlil qilinadi.