HAYKALTAROSHLIK MASHG’ULOTLARINI TASHKIL ETISH METODIKASI (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada haykaltaroshlik mashg‘ulotlarini tashkil etish metodikasi yoritilgan. Mashg‘ulotlarning asosiy turlari, ularni bosqichma-bosqich o‘tkazish usullari va talabalar tayyorgarlik darajasiga qarab yondashuv metodlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, turli materiallar bilan ishlash texnikalari va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi.