(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Zoologiya darslarida “Suyakli baliqlar sinfi” bobiga oid mavzularni Nilufar guli metodidan foydalanib o`tishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan.