(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Zoologiya darslarida “Suyakli baliqlar sinfi” bobiga oid mavzularni keys-stadi texnologiyalaridan foydalanib o`tishning afzalliklari haqida fikr-mulohazalar bayon qilingan