(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda mustaqil ijodiy faoliyatni rivojlantirish metodikasi haqida batafsil to’xtalib o’tilgan.