(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada muallif tomonidan O‘zbekiston va Birlashgan Millatlar Tashkiloti o‘rtasidagi hamkorlik aloqalari boshlanishi, rivojlanishi va sifat jihatidan yangi bosqichga ko‘tarilish masalalari tarixiy nuqtai nazardan tahlil qilingan.