(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada danaksiz anorning yuqori va sifatli ko’chatlarini in vitro sharoitida stimulyatorlar bilan to’yintirilgan MS muhitida o’stirib, o’simliklarni o’sishi, rivojlanishi ustida amalga oshiriladigan tatqiqot natijalari