(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Botanika fanidan “Ra`nodoshlar oilasi” mavzusini innovatsion pedagogik texnologiyalar asosida, noan’anaviy dars shaklida o‘tganda kichik guruhlarda ishlashning amaliy natijalari bayon qilingan