(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada xorijda ham Oʻzbekistonda maktabgacha taʼlim tizimidagi zamonaviy yondashuvlar oʻrganilgan. Zamonaviy raqamli muhitda maktabgacha ta’lim tashkilotlari pedagoglarida ijtimoiy-pedagogik vakolatlarni shakllantirish bo’yicha tadqiqotlar tahlil qilindi