(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Simulyatsion o’qitish tibbiy ta’limda talabalar malakasini oshirish va nazariy bilimlarni amaliy ko’nikmalarga aylantirishda samarali metod hisoblanadi. Ushbu tezisda simulyatsion texnologiyalarni qo’llashning afzalliklari, ularning ta’lim jarayoniga ijobiy ta’siri va xalqaro tajribalar tahlili yoritiladi.