(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
maqolada “Texnologik ta’lim” yo‘nalishidagi talabalarni Bugungi kundagi ta’lim tizimida olib borilayotgan islohotlar talabalarni individual ta’lim traektoriyalariga asoslangan mustaqil fikrlashini rivojlantirish, talabalarda kreativ fikrlash, amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishga oid muammolarni bartaraf etishga qaratilgandir.Mustaqil ta’lim olish etuk mutaxassis bo‘lib etishishning muhim omili hisoblanadi.