(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda hujayra organoidlari, mitoxondriya va plastidalar haqida, ularning hayot kechirishi, tarkibi, rivojlanishi va ko`payishi haqida so`z yuritiladi.