(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada kompleks sonlarning amaliy hayotdagi ahamiyati va qo’llanilishi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Kompleks sonlarning fizika, muhandislik, elektrotexnika, kvant mexanikasi va boshqa sohalardagi muhim roli ko’rib chiqiladi. Maqolada kompleks sonlarning nazariy asoslari, ularning haqiqiy hayotdagi muammolarni yechishdagi ahamiyati va kelajakdagi istiqbollari tahlil qilinadi.