(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Jamoat xavfsizligining sanitariya-epidemiologik osoyishtalik holatida yashash muhitida tabiatning sifatini yomonlashtiruvchi hamda aholi salomatligiga salbiy ta’sir etuvchi zararli va xavfli omillardan, himoya qilish, ularni oldini olish hamda ularga qo’yiladigan ekologik talablar ilgari surilgan.