(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada ziyorat turizmning miliy iqtisodiyotга qo‘shgan hissasi va tarmoq sifatida shakllanishi, salohiyati keltirilgan bo‘lib, ziyorat turizm industriyasini rivojlantirish va uning faoliyatidan ijobiy ijtimoiy-iqtisodiy samara olish, jalb etuvchanlik darajasini oshirish imkoniyatlari ichki va tashqi turizmga ta’siri asoslangan, ahamiyatini ko‘rsatib beruvchi masalalar yoritilgan