(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Akmeologik yondashuvlar o‘qituvchi kasbiy mahoratini rivojlantirishda yuqori natija beradi agarda: akmeologik rivojlanish usullari muammosining o‘rganilganlik darajasi tahlil etilsa; bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy moslashtirishning pedagogik-psixologik jihatlari o‘rganilsa; bo‘lajak o‘qituvchilarni akmeologik rivojlanishi samaradorligini ta’minlovchi pedagogik shart-sharoitlar aniqlansa; tizimli yondashuv asosida bo‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy moslashtirish modeli ishlab chiqilib, amaliyotga tadbiq etish