(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Касалхона ичи инфекцияси билан касалланишнинг тобора ривожланиб боришида, асосий уринни эгаллаб турган шартли-патоген кузгатувчини эрта аниклаш долзарб муаммолардан бири булиб колмокда. Бу эса янгидан-янги бактериал инфекция гурухларини текшириш усулларини тадбик этишни талаб килади