(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada voyaga yetmaganlar jinoyatchiligi, ularni majburlov choralari qo’llagan holda jazodan ozod etish, qayta tarbiyalash uchun jinoiy-huquqiy ta’sir choralari qo‘llash, xorijiy davlatlarda voyaga yetmagan huquqbuzar uchun qo‘llaniladigan ta’sir choralarni tahlil etish va shu asnoda milliy qonunchilikni takomillashtirish borasida xulosalar qilingan