(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tadqiqot dastur ishtirokchilari tomonidan ilmiy tushunchalarni ishlab chiqishni o‘rganadi, sportni ilmiy tamoyillar orqali kontekst sifatida qo‘llash orqali o‘rganishga xos bo‘lgan ijodiy xilma-xillik tadqiq qilish mumkin. Sport vositasi orqali talabalar nafaqat sportning asosiy tamoyillarini o‘rganadilar va fan sport bilan shug’ullanish mexanikasiga kiritilgan, ammo ular ilmiy tamoyillarni ham o‘rganmoqdalar, o‘rganish uchun psixo-ijtimoiy-ijodiy-emotsional aloqa muhitida mavjud.