(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar tafakkurini rivojlantirishda o‘yin asosidagi tadqiqot faoliyatining pedagogik va psixologik ahamiyati yoritilgan.