(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
PISA, PIRLS, TIMSS, EGMA, EGRA, tuman xalq ta’limi qoshidagi tashhis markazi, . «Qiz bolani o‘qitgan davlat butun jamiyatni o‘qitgan bo‘ladi», inklyuziv ta’lim.