(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqola jamiyat uchun muhim bo’lgan ochiq yuzli bo’lish, go’zal xulqni tarbiyalash haqida bo’lib, uning ijtimoiy omillarini o’rganadi. Insonni o’rab turgan muhitda go’zal xulq bilan muomala qilishning ijobiy o’rni hadislar va hayotiy voqealar bilan sharhlanadi.