(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu tezisda stereotiplarning shakllanish jarayoni, ularning ijobiy va salbiy jihatlari, talabalarning o‘z imkoniyatlarini ro‘yobga chiqarishida tutgan o‘rni yoritilgan. Shuningdek, ta’lim va ilmiy sohada dolzarb bo‘lib qolayotgan o‘z-o‘zini plagiat qilish muammosi ham tahlil qilinadi.