(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada XX asr adabiyotida modernizmning shakllanishi, asosiy xususiyatlari va namoyandalari tahlil qilinadi. “Ong oqimi”, ramzlarning ko‘p ma’noliligi va qahramonning ichki dunyosini tasvirlash modernizmning asosiy belgisi sifatida yoritiladi.