(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalar yordamida tabiiy fanlarni virtual dasturiy mahsulotlar foydalanish orqali о‘quv jarayonini samaradorligini oshirish imkoniyatlari yoritib berilgan.