(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalarga ta’lim berishning asosiy shakli bo‘lgan mashg’ulotning mazmuni va axamiyati haqida yoritib boriladi. Bolalar bog’chasida pedagogik jarayonni tashkil etishning maqsadi va vazifalari, mashg’ulotlarda tarbiyachining yetakchilik roli va uni o‘tkazishga tayyorgarligi haqida ega bo‘lasiz.