(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ушбу мақолада меҳнат ва фуқаролик-ҳуқуқий шартномаларнинг амалий қўлланилиши жараёнида учрайдиган асосий ҳуқуқий низолар ва уларни ҳал этиш усуллари таҳлил қилинади. Мавзуга оид қонунчилик ҳужжатлари, амалий мисоллар ва низоларни бартараф этишдаги самарали ёндашувлар кўриб чиқилган. Шунингдек, муаммоларнинг илдиз сабаблари аниқланиб, уларни камайтириш бўйича таклифлар берилган.