(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu tezisda kimyo fanini o‘qitishda STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) yondashuvining afzalliklari, ta’lim jarayoniga integratsiyalash imkoniyatlari va o‘quvchilarning kreativ, tanqidiy hamda tizimli fikrlash kompetensiyalarini rivojlantirishdagi roli yoritilgan. Tahlillar shuni ko‘rsatadiki, muammo asosida o‘qitish, loyiha asosidagi yondashuv va TPACK modeli asosidagi darslar kimyo o‘qituvchisining zamonaviy malakasini belgilaydi.