(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada nemis tili darslarida yozish ko‘nikmasini tutgan o‘rni va uning o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.