(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
O‘rta maktab o‘quvchilarining yoshga bog‘liq bo‘lgan ehtiyojlari, ular o‘qitishda tayanishi mumkin: muloqotga bo‘lgan ehtiyoj, mustaqillik, ijtimoiy muammolar va jamiyat ehtiyojlari to‘g‘risida o‘z g‘oyalarini ifoda etish, yordam berishi mumkin bo‘lgan narsaga intilish, maqsadni belgilash, semantik assosiativ qatorlarni shakllantirish metod, semantik assosiasiyalarni shakllantirish va boshqalar haqida fikr yuritilgan.