(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada raqamlashtirish jarayoni sharoitida maktabgacha ta’lim tizimida kechayotgan o‘zgarishlar, bu tizimni modernizatsiya qilishdagi nazariy yondashuvlar va amaliy chora-tadbirlar tahlil qilingan. Maktabgacha yoshdagi bolalarni raqamli texnologiyalarga mos ravishda o‘qitish va tarbiyalash bo‘yicha ilg‘or xorijiy tajriba va milliy model asosida takliflar ilgari surilgan.