(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Krestguldoshlar qandalalarining o‘rganilish tarixi va zamonaviy holati, shuningdek yarimqattiqqanotlilar sistematikasi, morfologik belgilari, bioekologik xususiyatlari, zoogeografik tarqalishi va zararkunandalarga qarshi kurashishga oid olib borilgan koʻpgina ilmiy izlanishlar keltirilgan.