(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda ingliz tilini o’qitishda samarali natijalarga erishish mumkin bo’lgan innovatsion yondoshuvlar haqida so’z yuritilgan.