(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Муаллиф мазкур мақолада олий таълим сохасида давлат сиёсатини амалга ошириш тамойилларини Ўзбекистон Республикасининг “Таълим тўғрисида”ги қонун хужжати асосида кўриб чиққан. Шунингдек, амалдаги қонун хужжатига асосланган холда давлатнинг таълим сиёсатига оид тамойилларни қиёсий тахлили очиб берилган