(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Berilgan maqolada boʻlajak oʻqituvchilarda axborot-kommunikatsiya vositalaridan foydalanish asosida boʻlajak oʻqituvchilarning аудиториядан ташқари mustaqil taʼlimini tashkil qilishning ilmiy jihatlari, auditoriyadan tashqari mustaqil ishlarining nazariy va amaliy asoslari haqida ma’lumot berilgan boʻlib, talabalarning va boʻlajak pedagoglarning mustaqil ishlashlari uchun lozim boʼladigan jarayonlar mazmunan tadqiq qilingan.