(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Komil Xorazmiy g’azaliyotida shoir dunyoqarashining aks etishi, ijod konsepsiyasi, so’zdan foydalanish mahorati, g’azallarda qo’llangan badiiy san’atlar haqida so’z boradi.