(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada turkolog Janos Eckman ijodiga qisqacha to‘xtalib, uning hayoti mobaynida amalga oshirgan tadqiqotlari haqida umumiy ma’lumotlar berib o‘tildi.