(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada haykaltaroshlik mashg‘ulotlarini tashkil etish metodikasi yoritilgan. Mashg‘ulotlarning asosiy turlari, ularni bosqichma-bosqich o‘tkazish usullari va talabalar tayyorgarlik darajasiga qarab yondashuv metodlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, turli materiallar bilan ishlash texnikalari va pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi.