(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Bul maqalada gender menen baylanıslı bolǵan ingliz frazeologiyaliq birlikleriniń qollanılıwı, olardıń semantikaliq, pragmatikaliq hám mádeniy jaqtan ma’nileri haqqinda so’z etiledi. Frazeologiyaliq birlikler gender-neytral til baslamaları hám cifrlı baylanıstıń dástúriy frazeologik birliklerdiń ózgeriwine tásiri haqqinda so’z etiledi. Maqalada social jantasıwdı eki tiykarǵı aspekt negizinde úyreniliwi, yag’niy erkek adamlar hám hayal adamlardıń sóylewindegi ayırmashılıqlari avtorliq ko’z qarastan analiz qilinadi.