AXBOROT TEXNOLOGIYALARI KASBIY KOMPETENTLIKNI SHAKLLANTIRISHDA YANGI IMKONIYATLAR YARATADI: (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Axborot texnologiyalari (AT) kasbiy kompetentlikni shakllantirishda yangi imkoniyatlar yaratishning bir qator muhim jihatlarini o'z ichiga oladi. Bugungi kunda AT yordamida kasbiy bilimlar va malakalarni oshirish, ta'lim jarayonini yanada samarali qilish imkoniyatlari mavjud. Bu texnologiyalar nafaqat o'quvchilar va talabalar uchun, balki mutaxassislarning doimiy ta'lim olishida ham yangi yo'llar ochmoqda. Quyida AT ning kasbiy kompetentlikni shakllantirishdagi rolini ko'rsatuvchi ba'zi imkoniyatlar keltirilgan: