ШАРҚ МУТАФАККИРЛАРНИНГ ИЛМИЙ МЕРОСИДА ОИЛАДА БОЛА ТАРБИЯСИ МАСАЛАСИ (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Мақолада шарқ алломаларининг илмий меросида оилада ота-она ва фарзанд масалаларини илмий ўрганилишига доир масалаларни қамраб олади. Шунинг билан бирга қомусий олимлар томонидан оилада болани тарбиялаш борасида илгари  сурилган фикрлар, қарашлар ва ғояларнинг таҳлиллари баён қилинган. Шунинг билан бирга оилада бола шахсини камолотига таъсир кўрсатувчи омилларнинг роли ва ўрни кўрсатиб ўтилган.