JISMONIY TARBIYA VA SPORT TA'LIMINI LOYIHALASHTIRISHNI TAKOMILLASHTIRISH ASOSLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Jismoniy tarbiya fanlarini rejalashtirishda o'quvchilarning muayyan kontingenti bilan bo'lajak faoliyatning maqsad va vazifalarini, mazmuni, metodologiyasi, tashkil etish shakllari va usullarini oldindan ishlab chiqiladi va aniqlanadi. Rejalashtirish chuqur, ko'p qirrali kasbiy bilim va amaliy tajribani talab qiladi va har doim ijodiy yondashuvni o'z ichiga oladi, chunki u uslubiy ko'rsatmalarning qat'iy doirasi bilan belgilanmagan.