O‘QUVCHILARDA MUSTAQIL IJODIY FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISHDA NOSTANDART TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida  tanqidiy fikrmulohaza yuritish ko’nikmalarini shakllantirishda nostandart matematik topshiriqlardan foydalanishning ilmiy-nazariy asoslari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.