O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING JINOYATCHILIKKA QARSHI KURASHISH BO‘YICHA SIYOSATINING MUHIM MASALALARI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqolada jinoyatchilikka qarshi kurashish samarali usullari, amalga oshirilgan ishlarning samarasi, yil yakuni bo‘yicha sodir etilgan jinoyatlar soni ham Oliy Majlisning jinoyatni oldini olish bo‘yicha chiqargan qarorlari tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekiston Respublikasi prezidentining ushbu soha bo‘yicha olib borayotgan tadbirlar ya’ni “Dolzarb 40 kun” doirasida gap borgan.