BOSHLANG‘ICH SINF DARSLARIDA STEAM TA’LIM TEXNOLOGIYASINI QO'LLASHNING METODIK ASOSLAR (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda STEAM ta’lim texnologiyasining o‘quvchilarni kreativ fikrlashgao‘rgatishda muhim ahamiyat kasb etishi haqida so‘z yuritilgan.