RAQAMLI BRENDING ORQALI MODA DIZAYNINING OMMAVIYLASHUVI: MEDIA INFLUENCERLAR ROLINING TAHLILI” (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Ushbu maqolada raqamli brendingning moda sanoatidagi ahamiyati va uning ommaviylashuv jarayonidagi o‘rni tahlil qilinadi. Xususan, media influencerlarning fashion dizaynerlar va brendlar faoliyatiga ta’siri, ularning raqamli platformalar orqali auditoriya bilan muloqot o‘rnatishdagi strategiyalari yoritilgan. Maqolada shuningdek, O‘zbekiston moda dizayni sohasida influencer marketingdan foydalanishning samarali usullari va xalqaro tajribalar asosida ilg‘or yo‘nalishlar o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari raqamli brend imidjini shakllantirish va uni global miqyosda ommalashtirishda influencerlarning o‘rni naqadar muhimligini ko‘rsatadi.