RIVOJLANGAN MAMLAKATLAR TAJRIBASIDA FUQAROLARNING ELEKTORALLIK KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Mazkur maqolada ilg’or xorijiy mamlakatlarning  fuqarolar elektoral madaniyatini rivojlantirish bo’yicha tajribasi hamda uning joriy etilishi, funksiyalari to’g’risida aytiladi.  Shuningdek maqolada ilg’or davlatlarning tajribasini amalga tadbiq etish mehanizmlari ta’kidlanadi