Boshlang`ich sinflarda mustaqil so`z turkimini o`rgatish usullari (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
ushbu maqolada,boshlang`ich sinflarda mustaqil so`z turkumlarini o`rgatishda xizmat qiluvchi didaktik o`yinlar ,smart texnologiyalari va zamonaviy metodlar qatorida turuvchi o`zbek xalq maqolari ahamiyati va roli to`g`risida fikr va qarashlar o`z ifodasini topgan. Ushbu maqola so`z turkumlarini o`quvchilarga o`rgatish jaroyonida maqollarni qo`llash texnikasi to`g`risida amaliy va nazariylarni qarashlarini birga olib borilganligi bilan dolzarbdir.