BOSHLANG’ICH TA’LIM O’QITUVCHILARIDA PEDAGOGIK SALOHIYATINI RIVOJLANTIRISH VA YOSHLARGA TA’LIM BERISH SALOHIYATINI OSHIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Ushbu maqolada boshlang'ich sinf o'qituvchilarining  pedagogik salohiyyatini rivojlantirishni ko’zda tutadi. Maqolada boshlang'ich sinf o'qituvchilarining kompetentsiyalarini rivojlantirishda ijodkorlikning ahamiyati o'rganiladi va o'qituvchilar o'z o'quvchilarida ijodkorlikni rivojlantirish uchun foydalanishi mumkin bo'lgan strategiyalarga urg'u beradi. Maqolaning yakuni bo'yicha o'qituvchilar o'z o'quvchilarida ijodkorlikni rivojlantirishga ko'proq yordam berish uchun o'zlarining ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishlari zarurligini ta'kidlaydilar.